Tulu deklareerimise infot leiab teemaveebis

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tulude deklareerimise aeg ei ole enam kaugel ja neljapäevast on 2012. aasta tulude deklareerimist puudutav värske teave üleval maksu- ja tolliameti (MTA) spetsiaalses teemaveebis. Samuti alustas tööd foorum, kus küsimustele vastavad maksuspetsialistid.

Tänavugi saavad tulumaksu kiire tagastuse need, kes esitavad tuludeklaratsiooni e-maksuameti kaudu ja kelle deklaratsioon ei vaja lisakontrolli.

MTA teenindusosakonna juhtivspetsialisti Hannes Udde sõnade järgi on tulumaksu kiire tagastus ennast õigustanud, sest õiguskuulekate maksumaksjate arv on tõusnud.

“Kui 2010. aasta tuludeklaratsiooni esitas hilinemisega 23 000 inimest, siis 2011. aasta deklaratsiooni esitas hilinemisega 9761 inimest. Samuti vähenes nende arv, kes olid aasta jooksul MTA-le võlgu,” lisas Udde.

2012. aasta tulu saab deklareerida e-maksuameti kaudu alates 15. veebruarist ja tulumaksu tagastamine algab hiljemalt 28. veebruaril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles