Linnapea võõrustab kunstikonkursi võitjaid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
5-7aastaste vanuserühmas hinnati kolme parima hulka Janely Adams Pärnu ühisgümnaasiumist tööga „Laevad Pärnu sadamas“.
5-7aastaste vanuserühmas hinnati kolme parima hulka Janely Adams Pärnu ühisgümnaasiumist tööga „Laevad Pärnu sadamas“.

Reedel kell 15 on Pärnu linnapea Mart Viisitamme vastuvõtul raekoja suures saalis kunstikonkursi “Suur hansatee” tööde hulgast valitud 30 parima töö autorit, kelle tööd esindavad Pärnut 29. rahvusvahelistel hansapäevadel Veliki Novgorodis.


Linnapea vastuvõtule on kutsutud võidutööde autorid, nende juhendajad ja osavõtnud koolide esindajad. Vastuvõtul esinevad Pärnu muusikakooli akordionistid, tutvustas Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas-Ollo.

Tänavu rahvusvahelisi hansapäevi korraldava Veliki Novgorodi välja kuulutatud kunstikonkursi “Suur hansatee” üldteema oli hansalinnade tänapäevane ja ajalooline nägu.

Konkursi sihtgrupp oli Pärnu linna ja maakonna lapsed ning noored vanuses 5-17 aastat. Konkurss kestis 26. jaanuarist 13. märtsini. Võistlusele laekus 280 tööd. Osa võttis kaks lasteaeda ning 13 kooli Pärnu linnast ja maakonnast.   

Võidutööd on ära toodud Pärnu kodulehel www.parnu.ee rubriigis “Omavalitsus - konkursid”. Teisi töid saab vaadata 26.-28. juunini toimuvatel Pärnu hansapäevadel Munamäe lastelinnas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles