Piltuudis: Mägiveis nosib räime

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel ajal, kui rannalinnas Pärnus tuleb värske leivakõrvase järele suud vesistada, jätkub seda Manijal nii, et Riida talu njuufa Silvia ja šoti mägiveise vasikas Emma noosist osa saavad.
Sel ajal, kui rannalinnas Pärnus tuleb värske leivakõrvase järele suud vesistada, jätkub seda Manijal nii, et Riida talu njuufa Silvia ja šoti mägiveise vasikas Emma noosist osa saavad. Foto: Ülle Tamm

Räimeaeg on käes. Aga sel ajal, kui rannalinnas Pärnus tuleb värske leivakõrvase järele suud vesistada, jätkub seda Manijal nii, et Riida talu njuufa Silvia ja šoti mägiveise vasikas Emma noosist osa saavad.


Mõlemad võivad isukalt korraga ära süüa paar kilo räime, kuid kui koerte puhul on selline kalaga maisutamine üsna loomulik, siis vasika puhul ennekuulmatu. Vasikas peaks värske räime asemel ikka värsket rohtu eelistama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles