Eesti parimate restoranide seas leidub neli Pärnu toidukohta

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ammende Villa.
Ammende Villa. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Tallinna restoranis Vertigo avalikustati 2009. aasta 50 Eesti kõige paremat restorani, Pärnust jõudsid edetabelisse Ammende villa restoran, Si-Si, Steffani ja Postipoiss.


Et asukoha tõttu restoranid omavahel otseselt ei konkureeri, oli selle aasta edetabel regionaalne. Väljavalitutest 30 asuvad Tallinnas, 8 Tartus, 5 Saare- ja Muhumaal, 4 Pärnus ning 3 mujal Eestis.



Tallinna parim restoran on teist aastat järjest Ö. Tartu parim on Volga, Saare- ja Muhumaal Pädaste mõisa Alexander ja Pärnus Ammende villa restoran. Edetabel koostatakse restoranitöötajate endi hinnangute põhjal.



“Oli huvitav restoraniaasta,” tõdes edetabeli koostaja Aivar Hanson. “Võrreldes möödunud aastaga, on tabelis 22 uut nime. Samal ajal on tipus seis stabiilne. Kuigi täpselt eelmise aasta koha säilitas üksainus restoran 50st, on tabeli ülaosas kolm neljandikku vanad tegijad.”



Edetabeli ja sinna kuuluvate restoranidega saab tutvuda internetis leheküljel www.eestimaitsed.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles