Pärnu Kuninga kooli poisid tantsitasid presidendipaari

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emadepäeva pidulaud.
Emadepäeva pidulaud. Foto: Marina Puškar / Postimees

Tänasel emadepäevakontserdil Tallinnas Estonia kontserdisaalis palusid Pärnu Kuninga tänava põhikooli poisid lavale astudes kõigepealt publikul püsti tõusta, seejärel panid kuulajad oma etteastele kaasa liigutama.


Kuninga kooli teise klassi poisid Uku Kõrre, Tõnis-Tanel Palmipuu ja Johannes Seeman tulid rahva ette Hedi-Kai Pai muheda rütmilugemisega “Hei, ma olen Volli!”. Poisid saatis lavale Johannese isa Sepo Seeman, kes oli tänase kontserdi juht.



Pärast meeleolukat esinemist ütles kontserdiprogrammi kokku pannud koorijuht Indrek Vijart Pärnu poistele, et nüüd pole nad enam poolkuulsad, vaid päris kuulsad, “tantsis” ju presidendipaargi nende rütmi järgi.



“Poisid on väga rahul ja õnnelikud,” lausus laste muusikaõpetaja Reet Jürima.



“Nad naudivad praegu oma “täiskuulsust”,” lisas Uku, Tõnis-Taneli ja Johannese klassijuhataja Kristi Treial, kes koos muusikaõpetajaga neid esinemiseks ette valmistas.



Uku, Johannes ja Tõnis-Tanel on suurel laval olnud varemgi, nad on esinenud nii Eesti meestelaulu seltsi 20. aastapäeval kui Eesti iseseisvuspäevale pühendatud Pärnu linnapea ja volikogu esimehe vastuvõtul.



Tänase emadepäevakontserdi korraldas Eesti meestelaulu selts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles