Villa Artis kutsub kunstnikega kohtuma

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ulvi Postkaardi kunstnikud Ulvi Kuusk (pildil) ja Eda Holtsmann tutvustavad Pärnus villa Artises huvilistele käsitöökaartide valmistamist.
Ulvi Postkaardi kunstnikud Ulvi Kuusk (pildil) ja Eda Holtsmann tutvustavad Pärnus villa Artises huvilistele käsitöökaartide valmistamist. Foto: Henn Soodla

Homme on Pärnus villa Artises Ulvi Postkaardi kunstnikud Ulvi Kuusk ja Eda Holtsmann, kes tutvustavad huvilistele käsitöökaartide, aga ka kutsete, menüüde, aukirjade ja muude sündmusele pidulikkust lisavate atribuutide valmistamist.


Ulvi Postkaardi ülevaatenäitus Pärnus jõuab seega lõpule. Kohapeal saab osta nii käsitöökaarte kui tellida kunstnikult õnnesoovi kirjutamine ise kaasavõetud kaardile. Samas on hea võimalus soetada endale juba 1994. aastal kirjastuse välja antud Edgar Valteri õlimaalidel põhinev raamat “Kullast vilepill”.



Kohtumine kunstnikega algab villa Artises aadressil Amandus Adamsoni 1 kell 13 ja lõpeb näituse mahavõtmisega kell 17.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles