Pärnut külastavad noorsoo- ja haridustöötajad Saksamaalt

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu logo.
Pärnu logo. Foto: Ants Liigus

Pärnu linna ja maakonda külastavad 18.-24. maini noorsootöö, haridus-, lastekaitse ja sotsiaaltöö spetsialistid Saksamaa Liitvabariigist Hessenist, 32-liikmeline delegatsioon külastab ka Tallinna.


Põhja-Hesseni noorsootöö ja noorteameti korraldatud külaskäik Eestisse hõlmab haridus- ja sotsiaalasutuste külastusi, teavitas Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas-Ollo.



Täna külastab delegatsioon Pärnu linnavalitsust. Sakslased kohtuvad noorsootööspetsialist Kadi Kalmuse ja lastekaitsespetsialist Tõnu Poopuuga, kes annavad ülevaate noorsooabi ja lastekaitse korraldusest Pärnus. Toimub vestlusring linnavalitsuse haridusosakonna töötajatega.



Homme on külalised Tõstamaa keskkoolis, Pärnumaa kutsehariduskeskuses, Jana Tringi erakoolis, Pärnu toimetulekukoolis ning Pärnu noorte vabaajakeskuses.


Reedel külastab delegatsioon Pärnu Mai lasteaeda, Rääma põhikooli ja Pärnu lastekodu, Pärnu pereabikeskust ja Pärnu õppenõustamiskeskust.



Laupäeval on külalistele ekskursioon Tallinna vanalinnas. Delegatsioon lahkub Eestist pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles