Pärnu ja Stockholmi vahel lendas mais üle 300 reisija

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ja Stockholmi vahel sõidab Estonian Airi 33kohaline Saab 340, mis lendab ühest linnast teise tunni ja kümne minutiga.
Pärnu ja Stockholmi vahel sõidab Estonian Airi 33kohaline Saab 340, mis lendab ühest linnast teise tunni ja kümne minutiga. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kuu tegutsenud Pärnu-Stockholmi lennuliiniga lendas eelmisel kuul 324 reisijat.


„Pärnu-Stockholmi lennuliin teenindab eeskätt puhkusereisijaid ja aprillis ning mais lendas sellega ühtekokku 324 reisijat. Välja müüdi pisut enam kui pool istekohtadest,“ ütles Estonian Airi avalike suhete direktor Ilona Eskelinen. „Esimese kuu tulemused on olnud ootuspärased ja loodame, et lähikuude jooksul need pisut paranevad. Esialgsete broneeringute järgi on juunis, juulis ja augustis oodata pisut paremat lennukite täituvust, lisaks gruppidele on lennule pileteid ostnud ka individuaalreisijad.“



Sanatooriumi Tervis juhatuse liige Jaan Ratnik arvas, et lendude täituvusega võib rahul olla. „Alati võiks paremini minna, aga arvestades praegust majandusolukorda ja Rootsi valuuta kurssi, oleme reisijate arvuga rahul,“ märkis Ratnik.



Estonian Air avas Pärnu-Stockholmi hooajalise lennuliini 30. aprillil koostöös sanatooriumiga Tervis ning Strand SPA ja konverentsihotelliga.



Pärnu ja Stockholmi vahel lendab Estonian Airi 33kohaline Saab 340, mis lendab ühest linnast teise tunni ja kümne minutiga.



Lennud toimuvad kaks korda nädalas neljapäeviti ja pühapäeviti, lennuliin jääb avatuks kuni 23. augustini.



Ratniku sõnutsi jäävad tänased lennud Pärnu ja Rootsi pealinna vahel halbade ilmastikutingimuste tõttu ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles