Pärnumaa koolid said kingituseks Gerd Kanteri raamatu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter
Gerd Kanter Foto: Toomas Huik

Nordea Pank kinkis kõigile Eesti kooliraamatukogudele (kokku 582), sealhulgas Pärnumaa koolidele, olümpiavõitja Gerd Kanteri raamatu „15 sammu võiduni“.


Nordea Panga Pärnu kontorijuht Keili Kund ütles, et raamatu kinkimise eesmärk on pakkuda noortele võimalust saada osa Kanteri sihikindlusest, kuid samas lihtsuse ja siiruse võlust. „Kanter on suurepärane sportlane ja inimene, kes kiirgab positiivsust. Julgen soovitada tema raamatut lugemiseks kõigile – nii kooliõpilastele, tudengitele kui tippjuhtidele,“ märkis Kund.



Raamatu sai ka Pärnu-Jaagupi Gümnaasium, kus Kanter veetis oma keskkooliaastad. „Tegu on väga teretulnud algatusega, sest uudiskirjandusega on mõistagi praegusel ajal kooliraamatukogudes raske,“ kommenteeris direktor Lembit Rebane. Kanter on Pärnumaal kahtlemata suureks eeskujuks ning peagi hakatakse tema auks Pärnu-Jaagupi Gümnaasiumi lähedale rajama Kanteri nimelist heiteplatsi.



Olümpiavõitja Gerd Kanter ja Nordea Panga juht Vahur Kraft andsid esimese raamatu üle Eesti  haridus- ja teadusministrile Tõnis Lukasele esmaspäeval, 1. juunil Tallinnas. Raamatu üleandmine haridus- ja teadusministrile sümboliseeris selle jõudmist kõikidesse Eesti koolidesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles