Ajalehed pühade ajal ei ilmu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimees.
Postimees. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Päevalehed ja maakonnalehed võidupüha ja jaanipäeva ajal ei ilmu. Pärnu Postimees ilmub esmaspäeval, reedel ja laupäeval.


Õhtuleht jätkab tavapärast ilmumist neljapäeval, 25. juunil. Eesti Päevalehe ja Postimehe esimesed pühadejärgsed lehed ilmuvad reedel, 26. juunil.



Äripäev ilmub järgmisel nädalal esimest korda reedel. Alates tulevast nädalast läheb Äripäev üle suvisele ilmumisgraafikule ja leht hakkab ilmuma esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti.



Tallinnas, Tartus ja Pärnus leviv tasuta Linnaleht ilmub enne kollektiivpuhkusele minekut veel kaks korda: järgmise nädala reedel, 26. juunil ja 3. juulil. Seejärel läheb leht suvepuhkusele ja ilmub järgmine kord nii Tallinnas, Tartus kui Pärnus 7. augustil.



Enamik maakonnalehti ilmub järgmisel nädalal esimest korda neljapäeval. Pärnu Postimees ilmub esmaspäeval, reedel ja laupäeval.



Võrumaa Teataja ja Lääne Elu ilmuvad ainult laupäeval.



Sirp läheb pärast selle nädala reedest lehte kollektiivpuhkusele ja ilmub taas 24. juulil.



Maaleht ilmub neljapäeva asemel reedel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles