Pärnus tulevad müügile kirivöömotiividega T-särgid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmisel nädalal toimuvatel Pärnu Hansapäevadel jõuavad müügile rahvuslike kirivöömotiividega T-särgid.
Järgmisel nädalal toimuvatel Pärnu Hansapäevadel jõuavad müügile rahvuslike kirivöömotiividega T-särgid. Foto: www.moulinette.ee

Järgmisel nädalal toimuvatel Pärnu hansapäevadel jõuavad müügile rahvuslike kirivöömotiividega T-särgid.


Esialgu mustas ja valges värvitoonis efektse Tartu-Maarja vöömustriga särgid on saadaval eri suurustes nii lastele, naistele kui meestele. Juuli alguses täieneb kollektsioon punase ja tumesinise värvivalikuga ning Hargla, Halliste ja Kodavere vöömotiividega.

Peale T-särkide on kollektsioonis aksessuaarid – linasest materjalist pearätik, õlgadel, kaelas või puusal kantav suurem rätik ja puuvillane lastemüts. Rahvuslike motiividega tooted on ilusad ja igapäevaselt kantavad rõivaesemed, mis on kangast pakendini eestimaised.

Stiliseeritud karpi pakendatud T-särgid sobivad hästi kingituseks. Tooteid saab osta NuNordiku kauplusest Vabaduse väljakul, Rocca al Mare vabaõhumuuseumist ja Kumust, samuti müüakse T-särke Pärnu hansapäevadel, laulu- ja tantsupeol ning "Õllesummeril".

Vöömustriliste T-särkide ja aksessuaaride idee autor ja tootja on väikeettevõte Moulinette OÜ, mis tegeleb rahvuslike kudumite ja nende tänapäevaste versioonide tootmise ning turustamisega.

Ettevõte registreeris vöökirjamustriliste toodete idee disainilahendusena kaks aastat tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles