Kahe Silla klubi korraldab motivatsioonipäeva

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõiki huvilisi oodatakse motivatsioonipäevale ja pärast seda treenima.
Kõiki huvilisi oodatakse motivatsioonipäevale ja pärast seda treenima. Foto: Kahe Silla klubi

Reedel, 30. augustil korraldab Pärnu Kahe Silla klubi Endla teatri sammassaalis liikumisharrastuse motivatsioonipäeva, millele järgneb kahe silla jooksu avatud raja jooks koos Roman Fostiga.

Anni Lüll Kahe Silla klubist teavitas, et tänavusele Jüri Jaansoni kahe silla jooksule eelneval motivatsioonipäeval jagatakse liikumisharrastuste kohta nõuandeid ja motiveeritakse terviseseportlasi senisest veelgi teadlikumalt harjutama.

Nii on üritusel kohal tunnustatud spordiarst Mihkel Mardna, kes keskendub oma ettekandes spordivigastuste ennetamisele ja ravile. Mardna on harrastanud judot, kergejõustikku ja võistlustasemel sõudmist. Ta on olnud mitmel olümpial Eesti koondise peaarst.

Tallinna ülikooli terviseteaduste ja spordiinstituudi dotsent Kaarel Zilmer räägib liikumisharrastuse tähendusest tänapäevases maailmapildis: millised on lihtsad võimalused igapäevases harrastusspordis ning kas ja kuidas see meie tervisele mõju avaldab.

Tallinna tehnikaülikooli toiduainete instituudi direktor professor Raivo Vokk jagab aktiivsele inimesele toitumissoovitusi.

Peaesinejate kõrval räägivad oma teekonnast tervisespordini Andris Tammela ja Maibritt Kuuskmäe ning omapoolseid soovitusi jagab tänavu Eesti pikamaa- ja rahvajookse valitsenud pärnakas Roman Fosti.

Pärast loengut võivad kõik huvilised läbida Fosti juhendamisel kahe silla jooksu eelse ühistreeningu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles