Eerik-Niiles Kross põhjustas Pärnus avarii

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik-Niiles Kross.
Eerik-Niiles Kross. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna pärast keskpäeva juhtus liiklusõnnetus Pärnus Lille ja Rohelise tänava nurgal, kui Tallinna maantee poolt tulnud Mercedese sõiduauto sõitis küljelt sisse peateel liikunud Nissani mahtuniversaalile.

Pealtnägijate kinnitusel ja Pärnu Postimehele tulnud vihje kohaselt oli kella 12.15 ajal õnnetusse sattunud Mercedese roolis tuntud poliitik ja julgeolekuekspert Eerik-Niiles Kross.

“Kross ei pannud tähele “Anna teed” liiklusmärki ja sõitis ikka korraliku kiirusega Nissanile sisse,” kirjeldas üks anonüümsust palunud õnnetuse pealtnägija. “Avarii tulemusel lendas Nissan kõnniteele ja riivas majaseina.”

Pealtnägija kinnitusel kumbki sohver õnnetuses viga ei saanud, küll muutusid mõlemad masinad sõidukõlbmatuks ja puksiir vedas need hiljem minema.

“Juhid vist leppisid omavahel kokku, sest politseid siia ei kutsutud,” teadis sama pealtnägija. “Kross kutsus omale takso järgi.”

Kross kinnitas, et väike plekimõlkimine tõepoolest toimus. «Õnnetus juhtus ristmikul lihtsalt tähelepanematusest,» selgitas Kross. Ta lisas, et õnnetuses keegi viga ei saanud ning edasi tegeleb sellega kindlustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles