Endla avas 40. suvehooaja psühholoogilise trilleriga

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla teater alustab tänavust suvehooaega esietendusega - psühholoogilise trilleriga "Pimedusega löödud".
Endla teater alustab tänavust suvehooaega esietendusega - psühholoogilise trilleriga "Pimedusega löödud". Foto: Ants Liigus

Endla teater avas 40. suvehooaja, tuues lavale Frederick Knotti psühholoogilise trilleri "Pimedusega löödud".


Trilleri peategelane on pime naine Susy, kelle valdusesse on hiljuti tema enese teadmata sattunud heroiiniga täidetud nukk, mille vastu hakkavad huvi tundma kolm kelmi, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Närvekõditav näitemäng otsib vastust küsimusele, kas hirmutavam on kurjus, mis silmale nähtav, või see, mis nähtamatuks jääb.

"See pime naine saab nagu nägijaks. Väikestest killukestest hakkab ta enda jaoks informatsiooni kokku panema ja asub siis mängima," selgitas Endla pealavastaja Tiit Palu.

Üks tegelastest on pimedat naist abistav naabrilaps, kelle osatäitjaks kaks konkursi teel valitud tüdrukut. Lavale pääsevad nad kordamööda ja õudusi nad ei karda.

Esietendus avab Endla teatris mullu taaselustatud suvehooaja, mille mängukavas on kogu täiskasvanutele mõeldud repertuaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles