"Jääaeg 3" lööb Pärnus vaatajarekordeid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Jääaeg 3" plakat.
"Jääaeg 3" plakat. Foto: Repro

Eelmisel kolmapäeval Pärnus Mai kinos esilinastunud multifilmi „Jääaeg 3“ käis eelmisel nädalal vaatamas 4468 inimest, mis on kino tänavune publikurekord.


Mai kino juhataja Merle Karu sõnutsi on „Jääaeg 3“ tänavu Pärnus esimene tõeline kassahitt. Enne "Jääaja" järjelugu on Pärnus sel aastal suuremat publikumenu nautinud vaid „Terminaator 3“.



„Seda filmi on oodatud. „Jääaeg 3“ käis juba esimesel päeval vaatamas 700 inimest, mis on Pärnu kohta rekordiline,“ märkis Karu. „Tavaliselt esimestel linastuspäevadel ei ole inimesed veel ärganud, aga „Jääaeg 3“ tõi kohe saali rahvast täis.“



Karu ei osanud öelda, miks inimesed "Jääaja" uuele osale tormi jooksevad. Massiivset reklaamikampaaniat ei ole sellele filmile ju tehtud. „“Jääaeg 3“ on vaimukas film, mis meeldib nii lastele kui täiskasvanutele. Paljud, kes filmi näinud on, räägivad sellest edasi. Kõige paremini mõjubki suust suhu reklaam,“ arvas Karu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles