Port Artur avab Pärnu kesklinnas uue parkla

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Port Arturi vastavatavas jõeääres asuvas parklas on parkimine tasuta, Port Artur 2 kõrvale jäävas väiksemas parklas kehtivad Pärnu kesklinna tasulise parkimise tsooni reeglid.
Port Arturi vastavatavas jõeääres asuvas parklas on parkimine tasuta, Port Artur 2 kõrvale jäävas väiksemas parklas kehtivad Pärnu kesklinna tasulise parkimise tsooni reeglid. Foto: Henn Soodla

Homme avatakse Pärnu kesklinnas jõe ääres uus 433kohaline tasuta parkla.


Port Arturi kaubanduskeskuse juhataja Romek Kosenkranius ütles Raadio Pärnule, et lõpusirgele on jõudnud ligi poolteist kuud kestnud lammutus- ja ehitustööd. Osa 5000 ruutmeetri suurusest parklast on autodele avatud juba täna.



Port Arturi majandusjuht Toomas Aomere ütles raadiole, et täna lõpetab AS BaltiFalt viimaseid asfaltimistöid ja juba homme on parkla avatud täismahus.



Nädala pärast on valmimas ka teine, Port Artur 2 Laia tänava äärne parkla. Kahe parkla peale kokku on kesklinna juurde tekkimas ligi 500 parkimiskoha.



Kosenkraniuse sõnutsi jõeäärses parklas külastajatelt tasu parkimise eest ei võeta. Port Artur 2 kõrvale jääv parkla asub aga linna tasulise parkimise tsoonis, seega kehtivad seal samad reeglid, mis mujal kesklinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles