Pärnakas Salme Siik sai 101 aastaseks

Grete Naaber
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosid.
Roosid. Foto: Urmas Luik

Pärnu ühel vanemal elanikul Salme Siikil täitus eile 101 aastaringi, sel puhul saatis Tartus viibivale hällilapsele õnnitluskaardi Pärnu linnavalitsuski.


“Kui Salme Siik naaseb, lähevad linnavalitsuse esindajad teda lillede ja kingitusega tervitama,” märkis linnavalitsuse protokolli-, välis- ja avalike suhete teenistuse juhataja Ela Tomson.



Sünnipäevalapse Pärnus elav tütar Valve Raudsepp ütles, et eeloleval nädalavahetusel sõidavad nad Tartusse. “Ema on minu õe ja oma teise tütre Helve Kutsari juures. Helistasin sünnipäeva hommikul, kõik on korras ja ta ootab,” rääkis Valve.



Salme Siik on kunagine elupõline Aakre kolhoosi tööline, kel kaks tütart ja poeg Olev. Lapselapsi on viis, lapselapselapsi samuti viis. Tütar Valve sõnutsi on ema vaim ärgas: isegi riigikogu istungeid on ta telerist jälginud. Ainult füüsis ei tahtvat sõna kuulata. “Ta on väga hea ema, toonitas ikka: elus tähtsaimad on headus, ausus ja töökus,” märkis tütar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles