Starmani kunded saavad Viasat Sport Balticu

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telekanali Viasat Sport Baltic logo.
Telekanali Viasat Sport Baltic logo. Foto: Viasat

Kaabeltelevisiooniettevõte Starman Pärnu klientideni jõuab augusti keskpaigast spordikanal Viasat Sport Baltic, mujal Eestis lisatakse kanalite nimekirja ka TV1000 Action.

Starmani kommunikatsioonijuhi Timo Hartikaineni teatel näevad Starmani Digi-TV ja KODU Kaabel-TV ning kõikide kolmikpakettide kliendid eestikeelset spordikanalit Viasat Sport Baltic alates 15. augustist üle Eesti.

Filmikanalit TV1000 Action saavad alates samast kuupäevast vaadata kõik Starmani kaabel Digi-TV ja DIGI Kolmikpaketi kliendid Tallinnas ja Harjumaal, Tartus, Paides ning Ida-Virumaal.

„Alustasime Viasatiga kõnelusi kohe pärast nende kahe kanali eetrissetulekut, kuid kompromissi saavutamine võttis oodatust kauem aega," rääkis Starmani juhatuse liige Indrek Ild. „Jätkame Viasatiga läbirääkimisi juba uute telekanalite lisamiseks Starmani kaabel- ja digi-TV võrkudesse."

2009. aasta alguses eetrisse jõudnud eestikeelne spordikanal Viasat Sport Baltic näitab kohalike spordiekspertide kommenteeritud rahvusvaheliste tippvõistluste ülekandeid.

Viasat Sport Balticul on paljude rahvusvaheliste tippvõistluste ja -liigade näitamise õigused, kanali programm täieneb pidevalt. Viasat Sport Balticu tõmbenumbrid on Eestis populaarsed jalgpalli- ja korvpalliülekanded.

Samuti näitab spordikanal jäähokit ja teisi talialasid ning hulgaliselt motosporti, alates F1 etappidest kuni mootorrataste GP sarja võidusõitudeni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles