Pärnu veepolitseil oli töine pühapäev

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veepolitsei kaater..
Veepolitsei kaater.. Foto: Lääne politseiprefektuur.

Eile oli Pärnu veepolitseil töine päev. Et ilm oli ilus, oli eeldada, et see meelitab veekogudele tavapärasest enam liiklejaid.

Kuue tunni jooksul kontrollis politsei Pärnu jõel ja lahel 25 väikelaeva, registreeriti viis rikkumist, vahendas Lääne prefektuuri pressiesindaja Kaja Kukk.


Pärnu politseiosakonna korrakaitsetalituse komissar Artur Kase lausus, et väärteomaterjalid vormistati viiele seaduserikkujale.



Kolmel juhul oli põhjuseks päästevarustuse puudumine ja kahel jetijuhil puudus juhiluba.



Komissar märkis, et ridamisi oli neid, kelle päästevarustus ei vastanud nõuetele, kuid nende puhul piirduti vestluse ja hoiatusega.



Et praegu on kohapüügi hooaeg, visati komissari ütlust mööda pilk peale püütud kaladele. Leidus alamõõdulisi ja need lasti vette tagasi.



Kase rõhutas, et veeliiklusesse tuleb kõigil suhtuda kui tavaliiklusesse: vaja on vastava sõiduki juhtimise luba ja turvavarustuse kasutamine ei ole kohustuslik mitte kontrollijate pärast, vaid enese turvalisuse huvides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles