Sadakond õpilasesindajat koguneb suvekooli

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärlselja võõrustab 3.-6. augustini õpilasesinduste liidu suvelaagrit.
Pärlselja võõrustab 3.-6. augustini õpilasesinduste liidu suvelaagrit. Foto: Ants Liigus

Pärnumaal Pärlseljal tänasest 6. augustini toimuv Eesti õpilasesinduste liidu (EÕEL) suvekool keskendub innovatsiooniaastale kohaselt õpilaste haridusplatvormi uuendamisele ja õpilaste rollile koolijuhtimises.


“Selle aasta suvekool erineb eelnevatel aastatel toimunust, esimest korda on meil võimalus koos veeta tervelt neli meeleolukat ja vahvat päeva,” sõnas  suvekooli peakorraldaja Jana Schmidt.



Suvekooli raames leiavad aset seminarid ja meelelahutuslikumat laadi üritused.  



Esindustegevuse analüüsiks ja haridusplatvormi uuendamiseks tegutsevad suvekoolis haridusvaldkonnas aktuaalsete teemade töörühmad. “Suvekoolis olijad saavad näiteks osaleda kooli hoolekogu simulatsioonil, mille eesmärk on õppida tundma rolle koolijuhtimises,” tutvustas Schmidt.



Eesti õpilasesinduste liit on vabatahtlik demokraatlik ühendus, mis ühendab Eesti üld-, kutse- ja erihariduskoolide õpilasesindusi. EÕEL on suurim õpilaste esindusorganisatsioon Eestis, esindades oma liikmete kaudu üle 100 000 õpilase.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles