Video: Ufod teisaldasid Tsirkuse tuuri rekka?

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Tsirkuse tuuri korraldaja Lauri Viikna otsib juba poolteist kuud süüdlast, kes tellis juunis Pärnus käinud Tsirkuse tuuri veoki teisaldamise, tekitades sellega sõidukile kahju, vahendas STV kanalil Pärnus toimuvat kajastav telesaade "Pärnu pooltund".


Meelelahutusärimees Lauri Viikna hinnangul tekitas teisaldaja 22. juunil Port Arturi kaubanduskeskuse lähedalt Scania veoki äraviimisel sellele kahju, mis jääb 16 000 kuni 20 000 krooni vahele.

Vastutust tsirkuse territooriumi sulgemiseks kasutatud veoauto teisaldamise tellimise eest ei ole endale võtnud ei politsei, munitsipaalpolitsei, linnavalitsus ega Port Arturi kaubanduskeskus.

„Pärnu sisemised jõud – politsei, munitsipaalpolitsei, linnavalitsus ja Port Artur - on seljad kokku pannud ja süüdistavad meid omavolis,“ kurtis Viikna "Pärnu pooltunnile". „Siiamaani pole teada, kelle käsul auto teisaldati.“

Viikna sõnutsi valmistab ta ette tsiviilhagi teisaldusfirma vastu, kes samuti ei teadvat, kes tsirkuse sõiduki teisaldamise tellis.

Politsei, Pärnu munitsipaalpolitse ja linnavalitsus kinnitasid telesaatele, et nemad pole veoki teisaldamist tellinud.

Pärnu munitsipaalpolitsei inspektor Ralf Männimäe kinnitas, et mupo sõidukit teisaldada ei palunud, sest kohal oli riigipolitsei, kes on asjas pädevam.

Port Arturi juhid ütlesid, et nemad teisaldamist ei tellinud, kuigi selline plaan neil oli.

Mitu pealtvaatajat kinnitas "Pärnu pooltunnile", et teisaldamise tellis politseinik Toomas Tomson, kelle isa nimele on registreeritud teisaldusfirma Soleil Invest, mis veoki ümber paigutas.

Pärnu politsei juhtkond eitas teisaldamisega igasugust seost. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles