Pärnu spordihalli juhatajaks kandideerib 12 inimest

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu käib Pärnu uue spordihalli ehitustandril kõva töö. Linna esindushall valmib sügisel.
Praegu käib Pärnu uue spordihalli ehitustandril kõva töö. Linna esindushall valmib sügisel. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu spordihalli juhataja leidmiseks korraldatud konkursile laekus 12 avaldust, konkursi läbiviimise komisjon koguneb avaldusi läbi vaatama homme.


Pärnu linnavalitsuse personalinõunik Tiia Aur ütles, et sügisel valmiva Pärnu esindushalli juhataja leidmiseks korraldatud konkursile laekus eilseks 12 avaldust, mida konkursikomisjon homme arutama hakkab.



Konkursil osalejate nimesid linnavalitsuse personalinõunik ei avaldanud. Ta kinnitas, et spordihalli juhiks pürgijaid on nii Pärnust kui väljastpoolt.



Pärnu spordihalli juhataja leidmiseks kokku kutsutud konkursikomisjoni kuuluvad linnapea Mart Viisitamm (komisjoni esimees), abilinnapea Jane Mets (komisjoni aseesimees), Pärnu linnavalitsuse haridusosakonna juhataja Andrus Haugas, Tiia Aur, Pärnu linna spordikooli direktor Tiit Aasma, Pärnu linna spordikooli hoolekogu esindaja Helju Sutt, Pärnu spordiliidu esindajad Enn Hallik ja Mati Killing ning Eesti võrkpalliliidu juhatuse liige Henn Vallimäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles