Ülejõe Selveris kogutakse suurperedele koolitarbeid

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värvipliiatsid.
Värvipliiatsid. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna kell 16 algab Pärnus Ülejõe Selveris kampaania, mille raames kogutakse lasterikastele peredele koolitarbeid.


Igaüks, kes selles poes sel nädalal tööpäeviti 16-20 ja nädalavahetusel 10-14 midagi ostab, võib ostukorvi mõne koolitarbe poetada ning pärast maksmist korjanduskasti panna. Oodatud on kõik koolitarbed – vihikutest ja pinalitest koolikottideni.



Kaupluses on sel ajal korjanduskastiga Eesti Leo klubide liikmed, kelle tunneb ära rinnas oleva Leo märgi või Leo klubi särgi järgi. Teistes Pärnu Selverites ja teistel aegadel koolitarbeid annetada ei saa.



Noored koguvad koolitarbeid nelja- ja enamalapseliste perede toetuseks, keda on Eestis ligi 4000. Annetused jagab laiali Eesti lasterikaste perede liit septembri esimeste nädalate jooksul.



Leo klubid on osa rahvusvahelisest Lions-klubide organisatsioonist. Sinna kuuluvad noored vanuses 17-25 aastat. Klubide eesmärk on juurutada Eesti ühiskonnas heategevuse ja vabatahtlikkuse põhimõtet.



Peale Pärnu kogutakse suurperede lastele koolitarbeid Tallinna, Tartu ja Viljandi suuremates Selverites.



Kampaania “Lapsed kooli” kodulehekülg internetis on

http://lapsedkooli.lions.ee

.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles