Tõhela külaselts ehitas sauna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõhela vanasse meiereisse ehitab külaselts päevakeskust, allkorrusel sai äsja valmis saun.
Tõhela vanasse meiereisse ehitab külaselts päevakeskust, allkorrusel sai äsja valmis saun. Foto: Henn Soodla

Tõhela meiereisse rajab MTÜ Tõhela Külaselts päevakeskust, projektipõhiste ehitustööde järg aastaid kasutult seisnud hoone allkorrusel on jõudnud sinnani, et täna saab seal saunas leili visata.


Külaseltsi liige Piret Volgerad rääkis, et suurema ümberehituse ja remondi tegi hoones Pärnu REV, jätkavad aga kohaliku OÜ Mändeli töömehed.



Küla- ja ümbruskonna rahva rõõmuks avatava sauna tarvis sai selts toetust maaelu arengukava vastavast meetmest, saunapuud tehti talgute korras. “Rõhutades sündmuse erakordsust, on oodata sauna avamisele ja külastuspäevale Tõstamaa vallavolikogu täies koosseisus,” mainis Volgerad.



Tõhela meiereimaja on külaseltsi algatatud tööde ajal viidud maaküttele, hoonesse on kavandatud kohvik, käsitöö- ja teabetuba, jõusaal, kööginurk. Kogu maja saab päevakeskusena avada praeguste plaanide edenedes tuleva aasta jõuludeks. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles