Pärnumaa teine rattaretk ootab osalejaid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa esimene rattaretk eelmisel sügisel.
Pärnumaa esimene rattaretk eelmisel sügisel. Foto: Ants Liigus

Pühapäeval toimub Pärnumaa II rattaretk, mis on mõeldud eri vanuse- ja sihtgruppidele ega rõhu võistlusmomendile.


Rattaretk on 2008. aastal Pärnu maavanema Toomas Kivimägi ellu kutsutud sportlik rattamatk, mille start antakse kell 12 Pärnu Kesklinna silla kõrvalt Laialt tänavalt ja mis finišeerub Audru ringrajal.



Distantse on kaks. Pikem, 27 km trass, viib osalejad läbi Audru ringiga tagasi ringrajale. Neile, kel kontimööda lühem pingutus, on mõeldud 8 km distants, teatab

Pärnumaa spordiliit

oma veebilehel.



Pikemal rajal asub teeninduspunkt ja osalejatele on distantsi ulatuses tagatud rattaabi.



Finišis ootavad retkelisi Pärnu pataljoni kogu keedetud mõnus sõdurisupp, meelelahutusprogramm ja hulgaliselt loosiauhindu. Retkeliste ohutuse eest hoolitsevad Pärnumaa Punane Rist ja Lääne politseiprefektuur.



Lapsed saavad end proovile panna Audru ringrajal toimuval miniretkel. Kuni 6aastased läbivad kilomeetrise ringi, 7-9aastastele on mõeldud topeltpikk distants.



Kõik osalejad saavad rattaretke helkurvesti omanikuks, mida spordipäeva järgselt  praktiliselt kasutama saab hakata.



Retkele saab end kirja panna Port Arturi mõlemas infopunktis ning

SIIN

.



Rattaretkelised panevad liikuma Pärnumaa spordiliit, Hawaii Express, Kenwalt, Ramirent, Trev2, Eesti kultuurkapital, Kohaliku omaalgatuse programm, Eestimaa Liigub, Pärnu Postimees, Raadio Pärnu, Kinhor, Erki Sport, Hansaprint, Pärnu maavalitsus ja Pärnu linn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles