Raamatukogud harivad täiskasvanud õppijaid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa raamatukogud harivad inimesi täiskasvanud õppija nädalal paljudes valdkondades.
Pärnumaa raamatukogud harivad inimesi täiskasvanud õppija nädalal paljudes valdkondades. Foto: Ants Liigus

Homsest 9. oktoobrini toimuva 12. täiskasvanud õppija nädala raames korraldavad koolitusi Pärnumaa raamatukogudki, et õpetada inimesi paremini infot otsima.


Pärnu keskraamatukogu kutsub täiskasvanud õppija nädala raames tasuta andmebaaside ja infootsingu koolitusele, teavitas Krista Visas Pärnu keskraamatukogust. Raamatukogu töötajad õpetavad, kuidas kasutada raamatukogu e-kataloogi URRAM, kodulooliste artiklite andmebaasi ja mida huvitavat võib leida Pärnu keskraamatukogu kodulehelt.



Koolitused toimuvad 7.-9. oktoobrini 11-16 Pärnu keskraamatukogu 1. korruse galeriis.



Paikuse raamatukogus saavad huvilised 6.-9. oktoobrini 17-18 osaleda arvutikursusel "CV kirjutamine ja tööotsing". Kursusel jagab õpetust raamatukogu juhataja Marika Kukk.



Sindi linnaraamatukogu eestvedamisel toimuvad nädala raames tunnid: 6. oktoobril kell 18 on lugemissaalis tervisetund “Mirra toodetega sügisesse”, koolitaja on Kersti Männamaa.



7. oktoobril kell 18 leiab lugemissaalis aset käsitöötund “Heegeldame elu ilusaks”, kus jagab teadmisi Sindi gümnaasiumi käsitööõpetaja Maia Agar.



Samal ajal, 7. oktoobril kell 18 on Sindi seltsimaja väikeses saalis ajalootund “Millised haigused on tabanud eestlasi läbi ajaloo?”. Tundi annavad Sindi gümnaasiumi ajalooõpetaja Lembit Roosimäe ja ajaloohuviline Peeter Proos.



8. oktoobril kell 18 on linnaraamatukogu lugemissaalis arvutiõpetaja Kaido Üprausi arvutitund “ID-kaardi kasutamine teeb elu turvalisemaks ja lihtsamaks”.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles