Pärnus jõhkralt ärimeest peksnud nelik läheb vangi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maakohus mõistis Allan Lebedevi (vasakult), Aimar Tõntsu ja Indrek Niidu peskmise eest ligi aastaks vangi.
Pärnu maakohus mõistis Allan Lebedevi (vasakult), Aimar Tõntsu ja Indrek Niidu peskmise eest ligi aastaks vangi. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnus kaks aastat tagasi ööklubi Sunset juures jõhkralt ärimeest ja tema abikaasat peksnud noormehed lähevad vangi ning peavad ohvrile hüvitama peaaegu 100 000 krooni.


2007. aasta 4. augusti õhtul kella 23.30 ajal tungisid Pärnus "poksiklubi poiste" nime all tuntud Indrek Niit, Ivar Närep, Aimar Tõnts ja Allan Lebedev kallale Pärnus puhanud Valga ettevõtjale Allain Karusele.

Kallaletungi põhjuseks oli märkus, mille Karuse tegi Audi A6ga kõnniteel sõitnud noormeestele.

Karuse sai peksmisest lõualuu murrud ja kaotas kaks hammas. Kannatada sai ka tema abikaasa Ülle Karuse, keda löödi vastu pead ja õlavart.

Pärnu maakohus mõistis Niidu ja Närepi 11 ning Tõntsu ja Lebedevi 10 kuuks vangi. Peale selle mõistis kohus nelikult solidaarselt Karuse kasuks välja 80 000 krooni moraalse ja ligi 18 000 krooni varalise kahju katteks.

Noormehed peavad tasuma veel 16 000 krooni ekspertiisikulude katteks ning igaüks 6500 krooni sundraha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles