Pärnu vanemad sotsiaaldemokraadid kutsuvad eakaid valima

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Reedel kogunenud vanemate sotsiaaldemokraatide Pärnu liikmed arutasid rahvusvahelisele eakate päevale pühendatud koosviibimisel Pärnu eakate probleeme ning leidsid, et neid peaksid volikogus esindama samaealised või siis eakate probleemidega hästi kursis olevad inimesed.

 
Vanemate sotsiaaldemokraatide president Rein Karemäe ütles, et ühendus kutsub üles hääletama eakate inimeste poolt. “Meiega on kogemuste ja tarkuste pagas, mida oleme valmis lahkelt jagama,” märkis Karemäe.
 
Sotsiaaldemokraatide Pärnu linnapeakandidaat Epp Klooster toonitas oma sõnavõtus, et vanemates inimestes on rohkem alles hoolivust ja endast täbaramas olukorras olevate inimeste märkamise võimet.

"Sotsiaaldemokraatide Pärnus tehtud küsitlusest selgus, et eakad valutavad südant mitte niivõrd enda, vaid just noorte perede toimetuleku pärast tänapäeva keerulises olukorras. Just seepärast toetasid kohalolnud sotsiaaldemokraatide plaani hakata taas linna poolt maksma lastele koolialguse toetuseks 500 krooni,” lausus Klooster.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles