Sindi linnapea valimisliitu usaldati enim

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi linna lipp.
Sindi linna lipp.

Sindis võitis valimised ja sai linnavolikogusse seitse kohta valimisliit Kodulinn Sindi, enim hääli anti liidu nimekirjas kandideerinud linnapea Mati Mettusele (259 häält).

Konkurendid valimisliidust Uuenev Sindi kogusid viie mandaadi jagu hääli ja Keskerakonna kandidaadid saavad volikogus kolm kohta.

Mettuse kõrval valiti samast valimisliidust linnavolikogusse Lia Oras (46 häält), Oleg Pulst (45), Priit Kask (45), Ain Keerup (39), Toomas Asi (32) ja Aleksander Mozessov (30).

Uuenev Sindi saadab valijate tahtel volikogusse Peeter Põhonini (96), Toomas Kuuda (96), Jako Järvsaare (74), Birjo Piiroja (51) ja Enn Ansu (49). Keskerakonnast valiti Irina Gofman (90), Aleksander Kask (88) ja Anna Rougijainen (47).

Sindi linnavolikogus on 15 kohta, kuhu kandideeris 75 inimest ehk 5 inimest kohale. Keskerakond pani välja 13 kandidaati, valimisliit Uuenev Sindi 22 ja valimisliit Kodulinn Sindi 40 kandidaati.

2005. aasta kohalike omavalitsuste valimiste järel oli valimisliidul Kodulinn Sindi linnavolikogus 10, Keskerakonnal 3 ja Res Publical 2 kohta. Toona valiti Kodulinn Sindi kandidaat Mati Mettus volikogusse 303 häälega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles