“Tagasi kooli” toob vilistlased Tihemetsa põhikooli

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tihemetsa põhikool.
Tihemetsa põhikool. Foto: Urmas Luik

Tihemetsa põhikoolis on projekti “Tagasi kooli” raames käimas põnev nädal: igal nädalapäeval alates tänasest on oodata huvitavat külalisesinejat.


Täna esines kolmandale kooliastmele Tartu ülikooli ökoloogia- ja maateaduste instituudi keskkonnatehnoloogia doktor Martin Maddisson, kes rääkis põletavatel keskkonnateemadel, andis teada kooli direktor Aita Matson.



Homme, 20. oktoobril on oodata kolme oma kooli vilistlast: Kredi Vaherit, Egle Liivi ja Liis Meerast.



Kredi Vaher on Pindi Kinnisvara ISS Lääne regiooni kinnisvarahaldur ning tema räägib kinnisvara haldusest ja hooldamisest.



Egle Liiv töötab vanem-tegevusjuhina Tori hooldekodus ja pajatab inimeste elust, kui saatuseks on olla erivajadusega.



Liis Meeras on Tartu ülikooli Pärnu kolledži turismigeograafia magister ning tutvustab õpilastele oma eriala ja tegemisi õppejõuna.



Kolmapäeval ootab Tihemetsa põhikool külla oma kooli vilistlast Raido Kaselat, Lääne politseiprefektuuri Pärnu politseiosakonna korrakaitsetalituse konstaablit.



Neljapäeval on lubanud kooli külastada arenduskonsultant kohalike omavalitsuste valdkonnas Kadri Tiitsaar Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskusest.



Reedene päev, 23. oktoober tõotab tulla eriti põnev poistele, sest nõusoleku kogu koolile esinemiseks on andnud Merje Meerits, Põhja kaitseringkonna tsiviil- ja militaarkoostöö ohvitser. Ta tutvustab Eesti kaitseväe ajateenistust ning demonstreerib sõdurivarustust ja relvi.



Kogu üritustetsükli pani paika huvijuht Merike Maidle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles