Pärnu meelitab Peterburi turiste talvepuhkust veetma

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reklaamplakat kutsub Peterburi turiste talvel Eestisse spaamõnusid nautima.
Reklaamplakat kutsub Peterburi turiste talvel Eestisse spaamõnusid nautima. Foto: EAS

Esmaspäeval alustab EAS Peterburis turismikampaaniat, mis kutsub sealseid elanikke Eesti linnadesse talvepuhkust veetma.


Euroopa regionaalarengu fondist kaasrahastatav kampaania „Eesti on lähemal, kui tundub“ keskendub talvepuhkuse veetmisele kolmes Eesti linnas: Tallinnas, Tartus ja Pärnus.



Kampaania on suunatud 35–55aastastele Peterburi ja selle lähiümbruse elanikele, keda oodatakse Eestisse puhkama koos pere või sõpradega. Eestit reklaamivad plakatid on üleval Peterburi tänavatel, metroojaamades ja ostukeskustes, internetis ja meediaväljaannetes.



Esmaspäevast on avatud

kampaania veebileht

, kus on kampaania pakkumised ja toimub auhinnamäng. Toimub auhinnamäng raadios ning selles saab võita iga päev reisi Eestisse.



Läinud nädalal lõppes Peterburis turismimess INWETEX, kus osales EASi turismiarenduskeskus.



„Peterburi suuremad turismifirmad ütlesid, et Eesti on Peterburi elanikele põnev ja seda on kerge müüa. Tuntud ei ole ainult Tallinna vanalinn, vaid huvi kasvab ka teiste piirkondade vastu. Samas taandub huvi senise meelispaiga Soome vastu – paljud on seal juba korduvalt käinud ning Peterburi elanik ei ole nii rahakas kui moskvalane. Seetõttu on Eesti jätkuvalt hea alternatiiv, kus on säilinud teatav hinnaeelis,“ selgitas EASi turismiarenduskeskuse direktor Tarmo Mutso Peterburi turu potentsiaali.



Peterburi reisikorraldajate hinnangul tõuseb huvi Eesti reiside vastu.



Paralleelselt EASi kampaaniaga teevad Venemaal kampaaniat Pärnu, Tallinn ja Tartu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles