Pärnu linn premeerib euroliigas ilma teinud vutinaiskonda

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond mänguks valmistumas.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond mänguks valmistumas. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus võttis tänasel istungil vastu otsuse, millega premeeritakse Pärnu jalgpalliklubi naiskonda UEFA naiste meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiri läbimise puhul 3000 euroga, tulevaste võistluste sõidukulude katteks eraldati naiskonnale lisaks 4000 eurot.

„Tegemist on ajaloolise saavutusega Pärnu jalgpallis. Loos ei olnud küll meie suhtes armuline, ent teiselt poolt on see ajalooline võimalus kohtuda Euroopa eelmise aasta parima jalgpallinaiskonnaga. Tunnustan klubi juhtkonda, treenereid, mängijaid ja toetajaid. Erilist äramärkimist väärivad siinkohal klubi kauaaegsed suursponsorid Sulev Laanpere ja AS Savi,“ ütles Pärnu linnapea Toomas Kivimägi.

Pärnu jalgpalliklubi naiskonna peatreener Jüri Saar ütles otsusest kuuldes, et toetus on naiskonnale suureks abiks. „Põhiline, et Pärnu linn on meid märganud ja tunnustanud, see on kõige tähtsam,“ lausus ta.

UEFA naiste meistrite liiga 1/16-finaalides mängimise eest maksab Euroopa jalgpalliliit Pärnu naiskonnale reisikuludeks 20 000 eurot ja 5000 eurot kodumängu korraldamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles