Kasutatud asjade turg ootab kauplejaid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Port Artur 2.
Port Artur 2. Foto: Urmas Luik

Port Arturi poodlemispeo raames toimub Pärnus Port Artur 2s kahel järjestikusel pühapäeval kasutatud asjade turg „Uuele ringile“, kauplema oodatakse kõiki soovijaid.


Olukorras, kus kõigil ei ole võimalust ja ehk ka mitte vajadust alati uusi asju osta, korraldab Act Management koostöös Port Arturi kaubanduskeskusega "P.A.P.P. 2009" ehk Port Arturi PoodlemisPidu kampaania raames kasutatud asjade turu "Uuele ringile".

„Alati on meil riideid, jalanõusid jm asju, mis ostetud ja ehk isegi kantud, kuid lõpuks ikka kappi vedelema jäänud,“ selgitas turu korraldaja Act Management OÜ tegevjuht Margit Suhhostavets.

Turud toimuvad kahel pühapäeval, 8. ja 15.novembril 12-15 Port Artur 2 nullkorrusel.

Mõlemal pühapäeval on teemad jagatud vastavalt toimuvale müügikampaaniale.

Sel pühapäeval on oodatakse müüma rõivaid, jalanõusid, koduelektroonikat jne. 15. novembril kaubeldakse lasteriiete ja -tarvete ning vaba aja veetmisega seonduva kaubaga.

Korraldajate teatel peavad kõik müüdavad kaubad olema puhtad, korras ja kasutamiskõlblikud ning iga müüja vastutab oma kauba eest ise.
 
Kauplema oodatakse kõiki soovijaid. Eelnevalt tuleb oma osavõtt registreerida veebiaadressil www.act.ee hiljemalt 6. ja 13. novembriks. Osalustasu on 100 krooni, mis sisaldab käibemaksu ja müügipinda (müügilaud mõõtmetega 2x0,6m).

Soovi korral võib igaüks ise veel kaasa võtta täiendavalt stangesid, toole jm kauba presenteerimiseks vajalikke atribuute tingimusel, et need ei kahjusta müügipinna seinu, põrandaid ning on kergelt teisaldatavad.

Hilisemad registreerijad saavad kauplema kohapeal vabade pindade olemasolul ja siis maksab osalemine 150 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles