Pärnu lõvid kogusid heategevuseks annetusi

, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval liitusid Kaubamajakas lõvidega Pärnu lastekodu lapsed, kes müüsid oma käsitööd.
Laupäeval liitusid Kaubamajakas lõvidega Pärnu lastekodu lapsed, kes müüsid oma käsitööd. Foto: Ants Liigus

Läinud nädala lõpul täitsid Pärnu kaks suuremat kaubakeskust, Port Artur 2 ja Kaubamajaka Pärnu Lionsi klubid, et tutvustada üle-eestilist heategevusaktsiooni “Tere, sõber! Igale lapsele kodu” ning koguda annetusi lapsendajate ja hooldusvanemate koolitamiseks.


Laupäeval liitusid Kaubamajakas lõvidega Pärnu lastekodu lapsed, kes müüsid oma käsitööd.


Pärnu Lions-tsooni esimees Riina Rand selgitas, et lastekodulapsed said kaasatud endale taskuraha teenima seepärast, et nad mõistaksid: raha teenimiseks tuleb ise vaeva näha.



Rand lisas, et kõige südantsoojendavama elamuse sai ta just noorte kaupmeeste juurest. “Tore oli, kui kaaslased soovitasid osta selle poisi käsitööd, kes pidi trenni minema ja polnud enne seda veel midagi müüa saanud,” tunnustas Rand laste hoolivust ja väga asjalikku teenindust.



Lõvidel õnnestus Ranna sõnade kohaselt aktsioon paremini Kaubamajakas, kus rahva huvi nende pakutava vastu oli suurem kui kesklinna kaubakeskuses.



Kuigi annetusi saab veel teha pangaarvele, kogusid Pärnu klubid tänu lahketele pärnakatele nädalavahetusel nii otseannetuste kui loteriituluga kokku 10 000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles