Pärnu kolledži tudengid lähevad öösel matkama

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ Pärnu kolledži tudengite ja vilistlaste öömatk eelmisel aastal.
TÜ Pärnu kolledži tudengite ja vilistlaste öömatk eelmisel aastal. Foto: Erakogu

Reedel kell 20 stardib Pärnus Raeküla raudteejaamast Tartu ülikooli Pärnu kolledži tudengitest ja vilistlastest koosnev 30-liikmeline seltskond öömatkale.


Tegemist on kolledži tudengite traditsioonilise üritusega. „Esimene öömatk toimus 1999. aastal, nii et tänavu on öömatka 10. aastapäev,“ ütles TÜ Pärnu kolledži turundusspetsialist Birgit Tuulemäe.



Öise retke mõtte algatajaks oli tolleaegne sotsiaaltöö korralduse tudeng Marko Truu, kes nüüd töötab Pärnu linnavalitsuses lastekaitsespetsialistina. Matka idee on lihtne: lisada tudengielule sportlikku ja natuke ekstreemset aspekti.



Praegu hoiab öömatka traditsiooni elus Pärnu kolledži vilistlasrühmitus K.G.B.



Põhimarsruut selle kümne aasta jooksul on jäänud suures osas samaks. Alustatakse linnapiirilt ja seigeldakse läbi metsa ning mööda randa 23-27 kilomeetrit Riia poole.



Retk lõpeb alati mõnes mõnusas turismitalus, kus matkalisi ootavad kuumaks köetud saun ja kosutav sõdurisupp, mille saateauto meeskond on valmistanud. Sel aastal on öömatkaliste sihtpunkt Tahkuranna puhkemaja.



Öömatkast saavad osa võtta kõik Tartu ülikooli ja TÜ Pärnu kolledži tudengid ja vilistlased.



Osalemissoovist tuleb teatada Birgit Tuulemäele telefonil 521 7846. Öömatka eest tuleb maksta 70 krooni, mis katab sauna- ja toidukulud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles