Kutsehariduskeskus saadab noored meistrid võistlema

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa kutsehariduskeskuse õppurid löövad kaasa 3.-5. detsembril Tallinnas toimuva noorte infomessi “Teeviit” raames korraldatavatel kutsemeistrivõistlustel “Noor meister 2009” ja õpilastööde näitusel.


Kutsemeistrivõistlustel astuvad võistlustulle juuksurieriala õpilane Tatjana Šihhaleva, kelle modelliks on Juliana Reprintseva. Töö juhendaja on kutseõpetaja Õnne Ennusaar.



Infotehnoloogia eriala kutsevõistlusele läheb Rauno Kask, tema juhendaja on kutseõpetaja Silver Silluta. Oma oskusi näitavad plaatija Mihkel Kuldmäe, keda juhendab Janek Suu, ja viimistleja Tauri Tombak, juhendajaks kutseõpetaja Ene Parmas.



Pagarite kutsevõistlustel osalevad Maiken Kukk ja Maarika Pari ning kondiitrite võistlusel Meelike Kukk ja Kaidi Konta Veit. Võitlustööde valmimist juhendavad kutseõpetajad Angela Jõumees, Terje Steinberg ja Helina Teern.


Noorte infomessi raames osaleb Pärnumaa kutsehariduskeskus õmbluseriala õpilastööde näitusel, kooli esindavad Marianne Tänava ja Liis Luur, nende juhendaja on õmbluseriala kutseõpetaja Maie Laik.



Esitlemisele tuleb videofilm kodutööst turunduse valdkonnas teemal innovatsiooniülesanne osaühingule Karja Pagariäri, mis on PKHK ärikorralduse eriala õpilaste Elvi Ehala, Kirsi Rappu, Jaanika Koitla, Piret Pusse, Kersti Prii ja Lauri Kunto ühistöö. Tööd juhendas ärikorralduse eriala kutseõpetaja Eela Malk.  



Kutsemeistrivõistluste eesmärk on populariseerida vastavate valdkondade õpet ja anda võimalus noortele oma oskusi võrrelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles