Volikogu teeb uusi rekordeid

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volinikud tulid ja läksid.
Volinikud tulid ja läksid. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavolikogul kulus neli minutit, et vähendada Pärnu selle aasta eelarvet 2,2 miljoni krooni võrra, pärast seda oli istung lõppenud.


Kaht lugemist eeldava teise lisaeelarvega on Pärnu linnavolikogu tegelnud alates septembrikuust, kuid enne valimisi olid eriarvamused selle vastuvõtmiseks liiga suured. Uues eelarvekavas enim eriarvamusi tekitanud Aida ja Põhja tänava finantseerimist ei ole.



Eelmise nädala alguses prognoosis rahandusosakond Pärnu selle aasta eelarve puudujäägiks 85 miljonit krooni. Abilinnapea Annely Akkermanni hinnangul on lisaeelarvega kulude kärpimiseks aeg juba liiga hiline ja tasumata arveid hakatakse maksma 2010. aasta arvelduskrediidist.



Kuigi Pärnu linnavolikogusse valiti viis reformierakondlast, oli neist juba kaks istungit järjest kohal ainult Väino Hallikmägi. Samuti puudus tänaselt istungilt linnapea Toomas Kivimägi.



Eelmisel nädalal kestis linnavolikogu istung 20 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles