Pärnu kinnitas linnaametnike palgad

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu volikogu kinnitas Pärnu linna teenistuses ametnike palgad, mis on keskeltläbi kümme protsenti väiksemad varasemast, kui aga juurde arvestada lisa- ja puhkusetasud, mida enam ei maksta, vähenevad ametnike palgad viiendiku võrra.


Pärnu linnapea Toomas Kivimägi palk on järgneval neljal aastal 45 000, abilinnapeade Romek Kosenkraniuse ja Jane Metsa palk 38 000 ja abilinnapea Annely Akkermanni ning linnasekretär Tiina Rohti palk 35 000 krooni kuus.



Pärnu linnavalitsuse teenistujate palgafondi on 2010. aasta eelarve eelnõus vähendatud 8,4 miljonit krooni, see küünib nüüd 33 728 720 kroonini.



Samal ajal tunnistas volikogu kehtetuks korra, mille kohaselt uued palgad ei tohtinud linnavalitsuses olla väiksemad kui eelmised teenistujate töötasumäärad. Kehtetuks tunnistati samuti linnaametnike puhkusetoetus (13. kuupalk), jõulutoetused ja veel mitu ametnike leibkondadele makstavat eritoetust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles