Green IT kinkis kümme arvutikomplekti

Grete Naaber
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiendas klassis õppiv Maria-Liis Tomson Häädemeestelt uudistab arvutikomplekti koos väikevennaga.
Viiendas klassis õppiv Maria-Liis Tomson Häädemeestelt uudistab arvutikomplekti koos väikevennaga. Foto: Eda Amur

Tallinnas paiknev Green IT OÜ kinkis Pärnu erivajadustega lastele jõuludeks kümme arvutikomplekti, üks neist on üle antud.


Esimesena sai oma arvutikomplekti kätte Maria-Liis Tomson, kes õpib viiendas klassis ja on pärit Häädemeeste vallast. Tüdruku vana arvuti oligi just üles ütelnud ja seda suurem oli rõõm, kui ta enda ees laual kingitud arvutikomplekti nägi. Maria-Liis kasutab arvutit koolitükkide tegemiseks, aga armastab arvutimängegi mängida, kui aega juhtub üle jääma. Kingitust olid haiglas vastu võtmas kõik viis suure pere liiget.



“Green IT valmistab sellist jõulurõõmu esimest korda ja esimeseks linnaks valisime Pärnu. Koostööd tegime haiglaga. See seisnes selles, et taastusraviosakond aitas leida erivajadustega lapsed, kes arvutit vajavad,” rääkis büroo juht Diana Rõõmussaar. Tema sõnutsi plaaninud firma kingitust pikemat aega.



Kasutatud arvutid on kaks-kolm aastat vanad, Green IT kontrollitud ja töökorras. Rõõmussaar avaldas, et nad kavatsevad Pärnu haiglaga koostööd jätkata.



Green IT on 2006. aastal loodud ettevõte, mille põhitegevus on kontorivara renditeenus, kombineerituna kontoriseadmete ja -mööbli hankimise korraldamise, varade haldamise ja vanavarast vabanemise teenustega. Firma abi kasutab üle 250 äriettevõtte ja riigiasutuse Eestis, Lätis ja Leedus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles