Kuld- ja briljantpulmapaare oodatakse pidulikule vastuvõtule

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõrmused.
Sõrmused. Foto: AFP / Scanpix

Pärnu linnavalitsus kutsub oktoobri alguses pidulikule vastuvõtule linna kuld- ja briljantpulmapaare. Iga-aastase üritusega avaldatakse austust väärikatele abielupaaridele.

Vastuvõtule on oodatud paarid, kellel on 2013. aastal täitunud või täitumas 50 või 60 abieluaastat, ehk abielu on registreeritud vastavalt kas 1963. või 1953. aastal ja kelle praegune elukoht on Pärnu linnas.

Möödunud aastal osales pidulikul üritusel 23 soliidset abielupaari: 16 kuld- ja kuus briljantpulmapaari ning üks paar, kes tähistas 70. aasta möödumist abielu ametlikust registreerimisest.

Kuld- ja briljantpulmapaarid peaksid osalemissoovist Pärnu linnavalitsusele teada andma 27. septembriks. Kutse saadetakse koju.

Registreerimiseks on vaja teada abiellunute nimesid, registreerimise kuupäeva ja kohta ning kodust aadressi ja telefoninumbrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles