Tarkvara vahetus suleb kaheks päevaks raamatukogude uksed

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seoses uuele tarkvarale üleminekuga ei tööta laupäeval ja esmaspäeval Pärnu linna ja maakonna raamatukogud. Uksed avatakse taas teisipäeval, kuid tuleb arvestada, et uue tarkvara tõttu võib e-süsteemis tõrkeid esineda.
Seoses uuele tarkvarale üleminekuga ei tööta laupäeval ja esmaspäeval Pärnu linna ja maakonna raamatukogud. Uksed avatakse taas teisipäeval, kuid tuleb arvestada, et uue tarkvara tõttu võib e-süsteemis tõrkeid esineda. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa rahvaraamatukogud lähevad üle uuele tarkvaraprogrammile, millega seoses on kõik linna ja maakonna kogud eeloleval laupäeval ja esmaspäeval suletud.

Tegu on üle-eestilise rahvaraamatukogude tarkvarasüsteemi vahetusega, mis jõuab oma järjega Pärnu linna ja maakonna raamatukogudeni.

Sajandivahetuse paiku kasutusele võetud e-süsteemi on juba korra uuendatud, kuid nüüdne muudatus on Pärnu keskraamatukogu direktori Heinike Sinijärve sõnade kohaselt varasemast põhjalikum ja seega keerulisem – nii lugejatele kui raamatukogudele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles