Pimedate ühing kutsub külla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuni reedeni on lahtiste uste nädal Lääne-Eesti pimedate ühingu Pärnu osakonnas, mis asub aadressil Riia maantee 11.

Reedel on rahvusvaheline valge kepi päev, mida peetakse Pärnus juba 16. aastat. Valge kepi päevale pühendatud üritused algasid eile ning huvilised võivad külastada pimedate ühingut reedeni iga päev kella 10-14.

Lääne-Eesti pimedate ühingu esimehe Piret Ermeli teatel algas nädal raamatupäevaga, mil soovijad õpetati kirjutama punktkirja ning neile tutvustati lugemisvara, sealhulgas CDdele lindistatud raamatuid.

Tänane päev on pimedate ühingus spordipäev ning kabe ja male simultaani annab saarlane Leino Lember. Mees on pimedana saavutanud males esimese järgu ning kabes meistrikandidaadi järgu.

Homsest kuni reedeni müüakse ühingu ruumides pimedate valmistatud harju ning punutisi. Kolmapäeval kell 13 esineb ühingu ansambel Rannapiigad.

Neljapäeval on teabepäev ning siis kõneldakse pimedana toimetulekust. Kell 12 õpetab liikumisõpetaja valge kepiga liikumist. Reedel on aga pimedate ühingus pidupäev ja ühingu liikmed tähistavad rahvusvahelist valge kepi päeva. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles