Ajalooõpetajaid tunnustati väärt õppematerjali eest

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajalooõpetaja Madis Somelar.
Ajalooõpetaja Madis Somelar. Foto: Erakogu

Äsja lõppenud kuuendal ajaloo- ja ühiskonnaõpetusealaste metoodiliste materjalide võistlusel saatis edu kolme Pärnumaa õpetajat.


Viira kooli ajalooõpetaja Eva Jannsen-Manni töö “Töölehed ajaloost 6. klassi lihtsustatud õppekavaga õpilastele” ja Tihemetsa põhikooli ajalooõpetaja Marju Sepa “Luuleline ajalugu. Töölehed põhikooli vanemale astmele” jagasid põhikoolile mõeldud materjalide osas teist ja kolmandat kohta.



Ühiskonnaõpetuse materjalide osas hindas komisjon Pärnu Vanalinna põhikooli ajalooõpetaja Madis Somelari töö “Erinevad ülesandetüübid põhikooli ühiskonnaõpetuse lõpueksamil” kolmanda koha vääriliseks.



Kõik osalejad said mälestuseks raamatu. Auhinnaliste kohtadega kaasnesid haridus- ja teadusministeeriumi stipendiumid. Kõik võistlustööd on välja antud CD-l, teavitas Eesti ajalooõpetajate seltsi volikogu liige ja projektijuht Riina Voltri.



Eesti ajalooõpetajate selts kuulutas ajaloo- ja ühiskonnaõpetusealaste metoodiliste materjalide võistluse õpetajatele välja 2009. aasta veebruarikuus. Võistlusele laekus 45 tööd, mida hindas anonüümselt kolmeliikmeline hindamiskomisjon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles