Roolijoodiku ohver jätkab võitlust suurema hüvitise nimel

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohus
Kohus Foto: Elmo Riig / Sakala

Aastaid tagasi roolijoodiku auto alla jäänud naine jätkab võitlust suurema hüvitise saamiseks Tallinna ringkonnakohtus.


Õnnetuses 80 protsenti oma töövõimest kaotanud Rita tahab roolijoodik Karin Arulalt moraalse kahju hüvitamiseks pool miljonit krooni, vahendas

ERR.ee

.



Mullu detsembris rahuldas Pärnu maakohus Rita hagi Arula vastu osaliselt ning mõistis viimaselt välja 150 000 krooni. Vahepeal üritasid pooled sõlmida ka kohtuvälist lepet, kuid ei jõudnud siiski üksmeelele.



Raskete tagajärgedega õnnetus juhtus 2002. aasta 9. juulil Pärnus Tallinna maantee ja Jannseni tänava ristmikul ülekäigurajal, kui 1,7promillises alkoholijoobes Arula sõitis otsa teed ületanud Ritale ja tema 12aastasele tütrele. Laps pääses kergemate vigastustega.



Arula kihutas sündmuskohalt minema, kuid Rita oli auto alla kinni jäänud ning lohises ligi pool kilomeetrit autoga kaasa. Arula sõiduki peatasid teised juhid, kes juhtunut nägid.



Arula kinnitas hiljem, et ta ei näinudki, et kedagi alla ajas. Samuti üritas Arula juhtumi lahendada politseinikule altkäemaksu pakkumisega.



Pärnu maakohus mõistis 2003. aastal Arula viieks aastaks vangi ning praeguseks on tal karistus kantud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles