Logistikud panevad Haitil laagrit püsti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maavärin purustas Haiti pealinna
Maavärin purustas Haiti pealinna Foto: Reuters

Eesti päästemeeskonna logistikud tegelevad Haitil välilaagri püstitamisega.


Kolm Eesti päästemeeskonna logistikut - Enn Eberg, Avo Kiik ja Jaanus Saar - on Haiti katastroofipiirkonnas tööd alustanud, pannes püsti välilaagrit, ütles päästeameti välissuhete büroo juhataja Jevgeni Jutkevitš. Logistikud jõudsid Haitile teisipäeva hommikul.



Rahvusvaheline humanitaarpartnerluse programm (IHP) on Haitile saatnud kaks välilaagrit kokku 200 inimesele. Üks laagritest on Rootsi oma ning teine Norra, Taani, Soome ja Eesti ühislaager.



Päästemeeskonna IT-spetsialist Indrek Juhanson töötab rahvusvahelises operatsiooni koordineerimisstaabis (OSOCC), kus ta tegeleb staabi IT- ja sidelahendustega.



Päästemeeskonna liige Gert Teder jätkab tööd Port-au-Prince'i lennujaama terminalis, kus asuv vastuvõtukeskus muutus ärasaatmiskeskuseks, mille kaudu toimetakse katastroofipiirkonnast välja seal viibivad võõramaalased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles