Pärnu Keskuses avab uksed keskkonnasõbralike moerõivaste pood

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Keskus.
Pärnu Keskus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Laupäeval, 30. jaanuaril kell 10 avatakse Pärnu Keskuse teisel korrusel keskkonnasõbralike moerõivaste kauplus The Earth Collection.


Uus kauplus pakub 100 protsenti looduslikest materjalidest valmistatud rõivaid naistele, meestele ja lastele, veel müüb kauplus ehteid, salle ja kotte, rääkis Pärnu Keskuse turundusjuht Kristi Raidla.



“Kollektsioone iseloomustab kaunis värvivalik, rõivad on nii klassikalised kui hetkel moes olevad, igas suuruses, allergiavabad, vastupidavad ja kergesti hooldatavad,” kirjeldas Raidla.



Taani kaubamärk The Earth Collection sai alguse 1993. aastal, kui hakati tootma keskkonnasõbralikke T-särke. Nüüdseks müüb Earth Collection oma tooteid 30 riigis rohkem kui 500 poes.



2008. aastal sai The Earth Collection Euroopa Liidu ökomärgi, mille eesmärk on aidata tarbijal eristada keskkonnasõbralikumaid tooteid ja teenuseid tavatoodetest.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles