Napsiseid noori baarides ei nähtud

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu noorsoopolitsei juht Nurmely Mitrahovitš.
Pärnu noorsoopolitsei juht Nurmely Mitrahovitš. Foto: Urmas Luik

Pärnus noortega tegelevad ametnikud võtsid nõuks kontrollida, kas alaealised veedavad reede õhtul aega baarides napsitades.


Reede, 5. veebruari õhtul käisid politseinikud, kooli sotsiaaltöötajad ja linnavalitsuse noorsootööspetsialist Pärnu linna baarides ega avastatud sealt ühtegi joobes alaealist, teavitas Lääne prefektuuri p

ressiesindaja Hedy Tammeleht.



Pärnu politseijaoskonna noorsoopolitsei juht Nurmely Mitrahovitš toonitas siiski, et päris rahul olla ei saa, sest ikkagi jäi õhtul linnapildis politseile silma kümme alkoholi tarvitanud alaealist.



Mitrahovitšil on kahju noortest, kes ei oska olla rõõmsad ja tegusad ilma midagi tarbimata. Ta pani lapsevanematele südamele, et nad oleksid kursis, kellega laps oma nädalavahetusi veedab ja kus käib – üsna tavalised on ju noorte kogunemised vabale pinnale, kus tarvitatakse alkoholi ja suitsetatakse.



“Vanematel pole sellistest harjumustest sageli aimugi. Olge lapse tegemistest huvitatud, nii jääb ehk ebameeldiv kõne politseilt saamata,” soovitas Pärnu noorsoopolitsei juht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles