Pärnakas jagab pealinnas kodanikupäeva viktoriini kogemusi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajalooõpetaja Madis Somelar.
Ajalooõpetaja Madis Somelar. Foto: Erakogu

Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutuse Meie Inimesed ning Jaan Tõnissoni instituudi täna korraldatava kodanikuteadlikkuse teemalise konverentsi paneeldiskussioonis osaleb Pärnu ajalooõpetaja Madis Somelar.


Paneeldiskussioonis arutletakse, mida on õpetanud senised seitse kodanikupäeva viktoriini ja milline peaks/võiks olla tänavune viktoriin.

Paneeldiskussioonis osalejatelt oodatakse oma kogemuste jagamist: kuidas nad kodanikupäeva viktoriiniks õpilasi ette valmistavad, kuidas õpilastega viktoriini läbi viivad, mida viktoriin õpilastele ja kogu õppetööle annab, mida head võib viktoriini kohta öelda ja kuidas saaks viktoriini värskendada.

Somelari õpilased on kuus aastat tulemuslikult viktoriinil osalenud, täna Tallinnas toimuva konverentsi paneeldiskussioonis jagab ta Pärnu Koidula gümnaasiumi ja Vanalinna põhikooli kogemusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles