Audru viis koju “Meediamulli” võidu

Grete Naaber
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sütevaka humanitaargümnaasiumi võistkond. Vasakult: Maria Berens, Helina Aab, Reeli Jantson, Karoline Kelder ja Eleen Änilane.
Sütevaka humanitaargümnaasiumi võistkond. Vasakult: Maria Berens, Helina Aab, Reeli Jantson, Karoline Kelder ja Eleen Änilane. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna katsusid meediateemalises mälumängus “Meediamull” jõudu Pärnumaa 11. klasside õpilased, võidu viis kaasa Audru keskkool 18 punktiga.


Pärnu Koidula kooli saali kogunes viis võistkonda, mälumängu juhtis traditsiooniliselt Koidula gümnaasiumi direktori asetäitja kooli- ja klassivälise töö alal Aira Peterson. Juba esimese vooru järel asus juhtima Audru keskkooli võistkond: Irma Liiv, Triin Mäger, Mare Heinluht, Martin Ojamaa ja Hendrik Joonas.



Tasavägised olid teadmistes Pärnu ühisgümnaasium, Koidula ja humanitaargümnaasium, saades mälumängu lõpuks võrdse punktisumma - 15. Ülejõe gümnaasiumi võistkond kogus kümme punkti.



Õige uudise ja pealkirja äratundmine, faktivigade parandamine ning Eestit puudutavatele kiirküsimustele vastamine valmistas kõige rohkem raskusi. Päris hästi tunti Pärnu Postimehes kirjutatut. Koduülesannet, milleks oli uudisfoto tegemine, hindas Pärnu Postimehe fotograaf Urmas Luik, pidades parimaks Koidula kooli stiilipäeva pilti. Parima telereklaami oma kooli kohta esitas Ülejõe gümnaasiumi võistkond.



Viimane “Meediamulli” voor Koidula kooli saalis toimub kümnendikele 5. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles