Andekas laps võib taas stipendiumi taotleda

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks mullustest stipendiaatidest oli suupillimängija Melani Tali.
Üks mullustest stipendiaatidest oli suupillimängija Melani Tali. Foto: Urmas Luik

Zonta Pärnu klubi kutsub esitama taotlusi stipendiumikonkursile “Andekas laps”, et aidata oma andeid arendada neil lastel, kellel oleks toetuseta raske huviharidust saada.


Stipendiumi eesmärk on luua noortele võimalusi enesetäiendamiseks ja oma annete arendamiseks. Eelkõige on stipendiumid mõeldud lastele ja noortele, kelle huviharidusega tegelemine on raskendatud või võib osutuda võimatuks pere majandusliku olukorra tõttu.



Stipendiumidele saavad kandideerida kõik Pärnu ja Pärnumaa üldhariduskoolide õpilased. Stipendiumi taotlemiseks tuleb täita ankeet-iseloomustus, lisada soovituskiri ja põhjendus koos pere majandusliku olukorra kirjeldusega. Dokumendid leiab Zonta

kodulehelt

.



Stipendiumi taotluse võib esitada laps ise, lapsevanem, üldhariduskooli esindaja (klassijuhataja, huvijuht, õppealajuhataja, ringiõpetaja jne), huvikooli, huviringi, huviklubi juhendaja, puuetega inimeste organisatsiooni või mõne teise organisatsiooni esindaja.



Taotluste esitamise tähtaeg on 15. märts. Dokumendid tuleb saata meiliaadressil info@vanalinnakoolituskeskus.ee või toimetada aadressil Hospidali 22, Pärnu 80014. Stipendiumid antakse üle 11. aprillil Kuninga tänava põhikooli saalis.



Zonta Pärnu klubi annab igal aasta välja „Andeka lapse" stipendiume. Nelja aasta jooksul on jagatud stipendiume 51 lapsele kogusummas 134 000 krooni.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles